WE HETEN U WELKOM OP HET IJZERTREFFEN VAN HET VNJ

Als jeugdbeweging mogen wij ons zeker de bevoorrechte partner noemen van de traditie van IJzerwake. Niet alleen stonden we letterlijk aan de wieg van deze herdenking maar daarnaast hebben onze (oud)-VNJ'ers, JSK'ers en sympathisanten zich ook ingeschakeld in de organisatie ervan. We mogen dan ook best spreken van VNJ-sausje dat u hopelijk wel smaakt.

Naast het terrein van de IJzerwake vindt u de grote tent van ons IJzertreffen. Het hele IJzertreffen wordt gedragen door het VNJ en het JSK. Vanaf het begin vonden we dat dit de ontmoetingsplaats kon zijn voor alle Vlamingen die trouw wilden zijn aan de IJzergedachte. Wat bijpraten bij pot en pint met een goed gevuld buikje, dat weten we wel te regelen.

Voor de kleinsten voorziet het VNJ een Kinderijzerwake. Hier leert men al spelend de gedachte achter IJzerwake kennen. Spelend vormen dat is waar het VNJ net goed in is!

Tot slot willen we al onze medewerkers in de bloemetjes zetten. Vele handen maken licht werk. Ze begroeten jullie graag in onze tent van het IJzertreffen. Tot in Steenstrate!

Met een krachtig Houzee
Vliegt de Blauwvoet - Storm op zee!

Affiche IJzerwake 2017