De IJzerwake kon de voorbije jaren rekenen op de geëngageerde medewerking en financiële steun van heel wat Vlamingen. Onze vereniging krijgt van niemand subsidies en dat is maar goed ook. Dit is een garantie voor onze volledige onafhankelijkheid. Enkel met deze steun kunnen we de herinnering aan het IJzertestament levendig en actueel houden. Onze boodschap moet als een krachtig signaal uitgedragen worden. Hiervoor rekenen wij op U.

U kan ons helpen:

  • Door onze affiche (A3 of A2) uit te hangen op een goed zichtbare plaats. Door affiches en folders te verspreiden in uw gemeente of vereniging. Wij bezorgen u graag de nodige exemplaren.
  • Door de informatie van de webstek te laten opnemen in de plaatselijke pers en het tijdschrift van uw lokale vereniging. Wij stellen u graag persmappen en illustratiemateriaal ter beschikking.
  • Door uw familie, vrienden en kennissen te sensibiliseren en te motiveren naar de IJzerwake te komen.
  • Door de IJzerwake financieel te steunen en samen met zovele andere Vlamingen lid te worden van de vzw IJzerwake. U wordt lid van de vzw IJzerwake door een storting van minimum 5 euro op rekeningnummer BE33 7330 1128 2746  met vermelding ‘lidgeld’.
  • Door met uw firma of vereniging een advertentie te nemen in de programmabrochure van de IJzerwake. Dit kan reeds vanaf 30 euro. We bezorgen u graag het volledige advertentiedossier.
  • Door praktisch medewerker te worden van deze IJzerwake. Vele handen maken het werk licht, ook op de IJzerwake!

Fijn dat u ons wil helpen. Wij stellen uw hulp ten zeerste op prijs en danken u oprecht.

U wilt propaganda maken voor de IJzerwake?

Een van de belangrijkste zaken in de aanloop naar de IJzerwake blijft ongetwijfeld de bekendheid die aan het initiatief moet worden gegeven. Daaraan kan natuurlijk iedereen meewerken. Men kan een raamaffiche ophangen, of ook op activiteiten van Vlaamse verenigingen of in de favoriete kroeg (er zijn zowel affiches op groot formaat (42 cm x 60 cm/A2) als op klein formaat (30 cm x 42 cm/A3). Deze zijn te verkrijgen via het volgende formulier). U kunt via het secretariaat ook pamfletten bestellen om te verdelen in uw kennissenkring, binnen uw vereniging of op tal van Vlaamse activiteiten.

Kijk eens in de activiteitenagenda in diverse Vlaamse tijdschriften of op de webstekken van andere Vlaams-nationale verenigingen en u vindt mogelijkheden genoeg om manifesten te gaan uitdelen.

De trotse beheerders van een webstek kunnen verschillende digitale advertenties plaatsen op hun webstek met een verwijzing naar de webstek van IJzerwake, de nodige gegevens vinden zij terug op onze webstek onder het menu "Digitale bestanden".

Redacteurs van verenigingsbladen kunnen het grafische materiaal van de IJzerwake op dezelfde plek terugvinden, voor speciale vragen of wensen kan men zich wenden tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Financieel steunen

Je bent steunend lid van de vzw IJzerwake indien je min. 5 euro overmaakt op rekening BE33 7330 1128 2746  van vzw IJzerwake.

Andere steun

Om je steun, in welke vorm dan ook (advertentie, propaganda, financieel, ...) bekend te maken aan de organisatoren van de IJzerwake kan je gebruik maken van het volgend formulier.

Zondag 25 augustus 2019: 18de IJzerwake