Word lid, word vriend van de IJzerwake!

De IJzerwake is de grootste jaarlijkse manifestatie Vlaamse onafhankelijkheid en identiteit dankzij de medewerking en steun van heel wat Vlamingen en Nederlanders.  Enkel met uw steun kunnen we de herinnering aan het IJzertestament levendig en actueel houden.  We rekenen hiervoor ook op u.  Word lid, of word vriend van de IJzerwake!

Word lid van de IJzerwake!

De basis van de IJzerwake als beweging van en voor Vlamingen is het lidmaatschap.  We houden de prijs met opzet erg laag en voor iedereen bereikbaar:  Je bent een jaar lang steunend lid van de vzw IJzerwake indien je minimaal 10 euro overmaakt op rekening BE33 7330 1128 2746 van vzw IJzerwake.  Je ontvangt dan ons tijdschrift vier maal per jaar in je bus!

Word Vriend van de IJzerwake!

Met het jaarlijkse lidgeld dat we bewust laag houden kunnen we alle onkosten niet dragen.  Daarom werden de Vrienden van de IJzerwake opgericht. Wie wil toetreden tot deze Vrienden van de IJzerwake kan via zijn/haar financiële instelling een bestendige opdracht geven om elke maand een bedrag van minstens 5 euro over te maken op rekening BE33 7330 1128 2746 van vzw IJzerwake met de uitdrukkelijke vermelding “Maandelijkse bijdrage Vrienden van de IJzerwake”. Deze vermelding is belangrijk, anders kunnen wij uw betalingen niet als bijdragen voor de Vrienden herkennen.

De Vrienden van de IJzerwake zijn automatisch lid van de vzw IJzerwake en hoeven zij dus geen aparte ledenbijdrage te betalen.

De vzw IJzerwake reikt geen Belgische fiscale attesten uit.

Promoot en help de IJzerwake!

Dat kan op vele manieren:

  • Door onze affiche (A3 of A2) uit te hangen op een goed zichtbare plaats.
  • Door affiches en folders te verspreiden in uw gemeente of vereniging: Wij bezorgen u graag de nodige exemplaren.
  • Door uw familie, vrienden en kennissen te motiveren naar de IJzerwake te komen.
  • Door persoonlijk of met uw firma of vereniging sponsor, adverteerder of standhouder  te worden.  Er is voor elk wat wils!
  • Door medewerker te worden van de IJzerwake. Vele handen maken het werk licht!