Schrijf je in voor onze email-berichten en tijdschrift!

IJzerwake geeft een tijdschrift uit, en in de aanloop naar de IJzerwake sturen we informatie via Email.  Wilt u ons steunen en op de hoogte blijven?  Vul dan aub hieronder uw gegevens in, en druk op ‘verzenden’.

Word lid, word vriend van de IJzerwake!

De IJzerwake kon uitgroeien tot één van de grootste manifestaties voor Vlaamse onafhankelijkheid dankzij de geëngageerde medewerking en financiële steun van heel wat Vlamingen. Onze vereniging krijgt van niemand subsidies en dat is maar goed ook. Dit is een garantie voor onze volledige onafhankelijkheid. Enkel met uw steun kunnen we de herinnering aan het IJzertestament levendig en actueel houden. Onze boodschap voor zelfbestuur, nooit meer oorlog en goedsvrede moet als een krachtig signaal uitgedragen worden. Hiervoor rekenen wij op u.  Word lid, of word vriend van de IJzerwake!

Word lid van de IJzerwake!

De basis van de IJzerwake als beweging van en voor Vlamingen is het lidmaatschap.  We houden de prijs met opzet erg laag en voor iedereen bereikbaar:  Je bent een jaar lang steunend lid van de vzw IJzerwake indien je minimaal 5 euro overmaakt op rekening BE33 7330 1128 2746 van vzw IJzerwake.  Je ontvangt dan ons tijdschrift, en je wordt jaarlijks uitgenodigd om je lidmaatschap te hernieuwen.

Word Vriend van de IJzerwake!

Dankzij vele gulle giften kon de IJzerwake de weide én een parkeerweide aankopen. Zorgen dat de IJzerwakeweide goed wordt onderhouden en dat het kadastrale inkomen en andere vaste kosten jaarlijks betaald worden is evenwel nog wat anders. Verder zijn er ook de kosten voor de aanmaak van duizenden affiches, de kosten voor de druk en verzending van ons tijdschrift, de organisatiekost van de IJzerwake: podium, geluid, omkadering…Met het jaarlijkse lidgeld dat we bewust laag houden kunnen we al die onkosten uiteraard niet dragen.  Daarom werden de Vrienden van de IJzerwake opgericht. Wie wil toetreden tot deze Vrienden van de IJzerwake kan via zijn/haar financiële instelling een bestendige opdracht geven om elke maand een door hem of haar zelf te bepalen bedrag over te maken op rekening BE33 7330 1128 2746 van vzw IJzerwake met de uitdrukkelijke vermelding “Maandelijkse bijdrage Vrienden van de IJzerwake”. (Deze vermelding is van wezenlijk belang, zoniet kunnen wij uw betalingen niet als bijdragen voor de Vrienden herkennen.)U kunt best wel even bij uw financiële instelling navragen of zij daarvoor een speciaal formulier gebruikt. Gelieve deze bestendige opdracht NIET te bezorgen aan IJzerwake vzw, maar wel rechtstreeks aan uw financiële instelling.

Vanzelfsprekend zijn de leden van de Vrienden van de IJzerwake ook automatisch lid van de vzw IJzerwake en hoeven zij dus geen aparte ledenbijdrage te betalen!

De vzw IJzerwake reikt geen Belgische fiscale attesten uit.

U kan ons helpen:

  • Door onze affiche (A3 of A2) uit te hangen op een goed zichtbare plaats. Door affiches en folders te verspreiden in uw gemeente of vereniging. Wij bezorgen u graag de nodige exemplaren.
  • Door uw familie, vrienden en kennissen te sensibiliseren en te motiveren naar de IJzerwake te komen.
  • Door persoonlijk of met uw firma of vereniging sponsor, adverteerder of standhouder  te worden.  Er is voor elk wat wils!
  • Door medewerker te worden van de IJzerwake. Vele handen maken het werk licht, ook op de IJzerwake!

Fijn dat u ons wil helpen. Wij stellen uw hulp ten zeerste op prijs en danken u oprecht.