Webwinkel van de IJzerwake

De mogelijkheid zaken vooraf te bestellen voor de IJzerwake op 29.8 werd afgesloten op 23.8, om tijdige verzending mogelijk te maken.  

U kan desondanks nog steeds gewoon naar de IJzerwake komen op 29.8, en uw inkomticket aan de ingang kopen.  Drank is verkrijgbaar.  Voedsel is niet verkrijgbaar, dus breng aub uw eigen picknick mee.  De vooraf bestelde picknickpakketten kunnen ter plaatse afgehaald worden.  

HOE EEN BESTELLING PLAATSEN?

1/ Klik op de afbeelding van het object dat hieronder staat.

2/ Klik op het vakje ‘IN WINKELMAND’ dat naast de afbeelding verschijnt.  Het aantal is standaard ingesteld op ‘1’, indien u er meer wenst, kunt u dit wijzigen met de ‘+’-knop.

3/ Scroll naar beneden en klik onderaan op het vakje ‘DOORGAAN NAAR AFREKENEN’.

4/ Vul de gevraagde gegevens in en klik op ‘DOORGAAN’.

5/ Het systeem vraagt u ‘verzenden naar een ander adres’?  Indien dat niet nodig is, klikt u het ‘v’-tje weg dat naast die zin staat.  Dan hoeft u niets in te vullen.

6/ U duidt aan hoe u wil betalen: Met Bancontact, Belfius Direct Net, of KBC/CBC.  U aanvaardt ook onze algemene voorwaarden door het vakje aan te klikken.  U klikt op ‘BESTELLING PLAATSEN’.

7/  U voert de betaling uit.

IJzerwake werkt volledig met vrijwilligers: uw bestelling wordt door ons secretariaat verpakt en dan naar de post gebracht. Houd dus aub rekening met een week levertijd, en de invloed van eventuele feestdagen en vakantieperiodes.

Heeft u een vraag of opmerking over deze webwinkel ? Neem dan contact op met het IJzerwake secretariaat of stuur een bericht naar info@ijzerwake.org.