Medewerkers gezocht

Op de vrijdag voor de IJzerwake moet al heel wat werk verzet worden: de grote tent van het IJzertreffen wordt dan rechtgezet (vanaf 12.00 uur) en ook de andere tenten. Daarvoor zijn heel wat helpende handen nodig want de VNJ/JSK-medewerkers kunnen heel wat hulp gebruiken. Daarom deze dringende oproep, vooral aan medewerkers uit West-Vlaanderen: kom op vrijdag vanaf 12 uur zeker een handje toesteken. Alvast bedankt.

Maar vooral op de zaterdag voordien worden de weide en de omgeving in orde gemaakt. Alle medewerkers worden dan verwacht om 10.00 uur bij het podium. Gelieve vooraf uw gegevens door te geven en de taak waaraan u wil meewerken: opbouw, afbraak, omhaling, verkoop van kentekens of kalenders, parking, controle kentekens, pendeldienst. Aan alle medewerkers wordt dringend gevraagd zo snel mogelijk contact op te nemen met Lieve van Onckelen tel. 03 238 27 49 of medewerkers@ijzerwake.org.

Op zaterdagmiddag wordt gezorgd voor broodjes aan democratische prijzen. Alle medewerkers worden op zondag 25 augustus om 8.30 uur aan het secretariaat verwacht voor de laatste richtlijnen. Daar krijgen ze hun armband en het nodige materiaal, evenals enkele drank- en broodjesbonnetjes. Verkopers van kentekens melden zich rechtstreeks aan het financieel secretariaat. Wie met een bus meekomt kan zich enkel aanmelden voor de omhaling.

Dringende oproep

Ook voor de afbouw doen we een beroep op uw medewerking. Want stoelen opruimen, tenten afbreken, op zondagavond of maandagmorgen de grote tent afbreken: het moet allemaal gebeuren. Ook hier geldt: vele handen maken het werk licht. Wie hieraan wil meewerken meldt zich na het einde van de manifestatie voor het podium.

Enkele richtlijnen:

 • Bereid u voor op alle weersomstandigheden wat kledij en schoeisel betreft
 • Draag neutrale kledij zonder symbolen van partijen of verenigingen
 • Voorzie eventueel voor zaterdag de nodige mondvoorraad er worden wel broodjes voorzien in de tent van het IJzertreffen. Op zondag ontvangt u enkele bonnetjes voor drank en broodjes
 • Bezorg armbanden of ander materiaal van IJzerwake na afloop dadelijk terug aan het secretariaat
 • Bezorg zo snel mogelijk uw e-postadres en GSM-nummer aan het secretariaat, best via secretariaat@ijzerwake.org; dat vergemakkelijkt de voorbereiding

Dank bij voorbaat!

Overnachting IJzerwake

Zoals steeds zorgen wij voor de medewerkers van IJzerwake op zaterdagavond voor een gratis warme maaltijd, gratis overnachting en gratis ontbijt op zondagmorgen. Let wel: dit aanbod is enkel geldig voor diegenen die én zaterdag én zondag actief meewerken aan de IJzerwake. Alle overige sympathisanten betalen voor de warme maaltijd, de overnachting en het ontbijt.

 • Adres: De Pannenhoeve, ‘t Vorgas, Groenestraat 76 in Leisele/Alveringem, bereikbaar van op de weide via
  https://goo.gl/maps/ytibpDFBehGYo5gE7
 • Overnachting: er zijn 75 bedden en ruimte voor tenten en zwerfwagens
 • Avondeten: zaterdag stipt 18 uur
 • Ontbijt: zondagmorgen stipt 7 uur
 • Inschrijven via Luc Vermeulen 0475 295 765 of oranje1302@hotmail.com
 • Op zaterdagmiddag kunnen de medewerkers broodjes en drank bekomen in de grote tent van het IJzertreffen aan voordelige prijzen.