Medewerkers gezocht

Op de vrijdag voor de IJzerwake worden de grote tent en de andere tenten rechtgezet. Daarvoor zijn heel wat helpende handen nodig.  Kom op vrijdag zeker een handje toesteken!

Ook op zaterdag worden de weide en de omgeving in orde gemaakt. Alle medewerkers worden dan verwacht om 10.00 uur bij het podium. Gelieve vooraf uw gegevens door te geven aan Lieve van Onckelen en/of Femke Pieters, of via info@ijzerwake.org.

Op zaterdagmiddag wordt gezorgd voor broodjes aan redelijke prijzen. Alle medewerkers worden op zondag om 8.30 uur aan het secretariaat verwacht voor de laatste richtlijnen. Daar krijgen ze hun armband en het nodige materiaal, evenals enkele drank- en broodjesbonnetjes. Verkopers van kentekens melden zich rechtstreeks aan het financieel secretariaat. Wie met een bus meekomt kan zich enkel aanmelden voor de omhaling.

Ook voor de afbouw doen we een beroep op uw medewerking. Want stoelen opruimen, tenten afbreken, op zondagavond of maandagmorgen de grote tent afbreken: het moet allemaal gebeuren. Wie hieraan wil meewerken meldt zich na het einde van de manifestatie voor het podium bij Luc Vermeulen.

Enkele richtlijnen:

  • Bereid u voor op alle weersomstandigheden wat kledij en schoeisel betreft
  • Draag neutrale kledij zonder symbolen van partijen of verenigingen
  • Voorzie eventueel voor zaterdag de nodige mondvoorraad; er worden wel broodjes voorzien in de grote tent. Op zondag ontvangt u enkele bonnetjes voor drank en broodjes
  • Bezorg armbanden of ander materiaal van IJzerwake na afloop dadelijk terug aan het secretariaat aub
  • Bezorg zo snel mogelijk uw e-postadres en GSM-nummer aan het secretariaat via info@ijzerwake.org; dat vergemakkelijkt de voorbereiding.

Dank bij voorbaat!

Zoals steeds zorgen wij voor de medewerkers van IJzerwake op zaterdagavond voor een gratis warme maaltijd, gratis overnachting en gratis ontbijt op zondagmorgen. Let wel: dit aanbod is enkel geldig voor diegenen die én zaterdag én zondag actief meewerken aan de IJzerwake en zich vooraf als medewerker gemeld hebben bij Lieve van Onckelen of Femke Pieters. Alle overige sympathisanten betalen voor de warme maaltijd, de overnachting en het ontbijt.

  • Avondeten: zaterdag stipt 18 uur
  • Ontbijt: zondagmorgen stipt 7 uur
  • Op zaterdagmiddag kunnen de medewerkers broodjes en drank bekomen in de grote tent van het IJzertreffen aan voordelige prijzen.

Meld je HIER aan als medewerker

Volg hier de link naar het formulier en vul je gegevens.  Alvast dank!

https://docs.google.com/forms/d/1MDt9IjvxBviLppXxInaQ0L4v2Z1jS9xeRxX33hRrq4Y/viewform?edit_requested=true