Medewerkers gezocht

 

Op vrijdag 25 augustus moet al heel wat werk verzet worden op het terrein: tenten rechtzetten, zoals die van het IJzertreffen, het secretariaat en de ordedienst. Daarvoor zijn heel wat helpende handen nodig en vele handen maken licht werk.

Daarom deze dringende oproep, vooral aan medewerkers uit West-Vlaanderen: kom op vrijdag zeker een handje toesteken. Alvast bedankt.

Maar vooral op zaterdag 26 augustus worden de weide en de omgeving in orde gemaakt. Alle medewerkers worden dan verwacht om 9.00 uur bij het podium. Gelieve vooraf uw gegevens door te geven en de taak waaraan u wil meewerken: technische ploeg, opbouw, afbouw, omhaling, kassa, parking of pendeldienst.

Aan alle medewerkers wordt dringend gevraagd zo snel mogelijk contact op te nemen via medewerkers@ijzerwake.org en dit zeker voor 15 augustus 2023.

En deze oproep geldt zeker ook voor de afbouw op zondagnamiddag en maandag 28 augustus.

Enkele richtlijnen

• Bereid u voor op alle weersomstandigheden wat kledij en schoeisel betreft

•  Ook dit jaar zijn er op zaterdagmiddag broodjes voorzien voor de medewerkers. Op zondag ontvangt u enkele bonnetjes voor drank en een picknicktas

• Bezorg armbanden of ander materiaal van IJzerwake na afloop dadelijk terug aan het secretariaat

• Bezorg zo snel mogelijk uw epostadres en GSM -nummer aan het secretariaat via info@ijzerwake.org, als dat vroeger nog niet gebeurd is. Dank bij voorbaat!